in

Jelena Karleuša na humantitarnom koncertu Donne Ares u Sarajevu


JK se rado odaziva svim humanitarnim događajima (foto: facebook)
JK se rado odaziva svim humanitarnim događajima (foto: facebook)

Jelena Karleuša se odazvala pozivu bosanske kolegenice Donne Ares i učestvovala na humanitanom koncertu za pomoć obolelima od raka, bolesti od koje Donna već duže vreme boluje, održanom juče u sarajevskoj Zetri.

JK je imala kraljevski doček u bosanskoj prestonici i organizatori su se potrudili da na svakom koraku pokažu koliko srpska diva znači sarajevskoj „raji“! Najpre je upriličen je doček na aerodromu gde je Jelena sletela redovnom linijom iz Istanbula a zatim je organizovan i tradicionalno obiman sarajevski ručak za nju i njenu brojnu ekipu, a na kraju je održala press konferenciju za sve tamošnje medije a poseban intervju je dala i za državnu televiziju.

Jelena je u sunčanom Sarajevu uživala u tradicionalnim specijalitetima (foto: facebook)
Jelena je u sunčanom Sarajevu uživala u tradicionalnim specijalitetima (foto: facebook)

Najveća olimpijska dvorana Zetra bila je mala da primi sve koji su želeli da prisustvuju spektaklu na kom su učestvovali i brojni Donini prijatelji iz sveta estrade. Ipak kada je voditeljka počela najavu recima “A sada, žena koju Sarajevo najviše voli i koja je veliki prijatelj našeg naroda…” atmosfera u publici je bukvalno eksplodirala!

Susret dve posebne i jake žene na sceni bio je više nego dirljiv i emotivan, a na kraju je Karleuša tražila od Done Ares da joj uzvrati gest i bude gost na njenom koncertu u Sarajevu koji planira na jesen!