Prati nas

Extra

Jelena Karleuša proslavila 40. rođendan u krugu porodice

Jelena Karleuša napunila je 17. avgusta 40. godina, a za razliku od prethodnih, ove godine odlučila je da njeno slavlje bude intimno.

Poznata po ekstravagantnim proslavama za širu porodicu i veliki krug prijatelja, pop diva koja trenutno boravi u Kini, gde je sa kćerkama Atinom Nikom u poseti suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću, odlučila se za drugačiji tip proslave.

“Uprkos velikim zabavama koje organizuje, Jeleni je ipak najbitnije da je njena porodica na okupu. Zbog toga je rešila da ove godine fokus bude na njima i da sa njima provede svoj rođendan. Otkako je Duško u Kini, i ona i devojčice ga ređe viđaju pa je svaka prilika da se okupe ujedno i vreme za slavlje,” kaže naš izvor blizak Karleuši.

“Pre same večere, Duško je Jelenu obasuo nebrojenim ružama koje je sam odabrao, jer zna da ih njegova supruga voli. Da li joj je još nešto kupio, trenutno nije poznato, ali oni se retko kad hvale poklonima, jer im je najbitnija ljubav koju gaje već godinama,” završava izvor.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Jovanka Orleanka

  19. 08. 2018. at 14:30

  Toliko intimno, kao i njen hopa cupa u Hammeru

 2. kleo

  19. 08. 2018. at 20:55

  “veliki krug prijatelja” do sada nismo videli kao ni JEDNU jedinu prijateljicu da ima. slavila bi ona da ima ko da joj dodje…do tada prc…. u krugu porodice

 3. Marina

  19. 08. 2018. at 22:25

  fujj gnasna je izgleda kao muskarac nista zenstveno ..antipaticna sva

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top