Jelena Karleuša tvrdi da joj je Kim Kardashian ukrala dizajn: Oglasio se dizajner i poklopio je

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena Karleuša je poznata po svom jednistvenom stajlingu i odevnim kombinacijama koje nosi tokom javnih nastupa.

Iako joj je Kim Kardashian pre nekoliko godina odala počast zbog stila, sad je JK rešila da optuži Kim i njenog dizajnera da su joj „maznuli“ dizajn.

Kim K je objavila sliku na Instagramu na kojoj nosi kombinezon, ali u drugoj boji, kao i Karleuša, koja smatra da je ona lično dizajnirala ono što Kim nosi. Ona  jesvom profilu objavila sliku na kojoj se obe vide.

„OK Okrivićemo dizjanera (Ima nešto slično ali ne identično i još tvrdi da je to nastalo pre pet meseci, onda ja mogu da kažem da sam to uradila pre tri godine) Daj mi barem neku zaslugu P.S. (da, puno puta lično dizajniram odeću za svoje nastupe) Mnoge poznate ličnosti bukvalno kradu sve što ja uradim(obučem). Ja ću napraviti svoju modnu liniju pa ćete imati kome j**eno da verujete,“ napisala je Jelena Karleuša i tagovala Kim Kardashian.

https://www.instagram.com/p/CKCQP_FhZGf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Oglasio se uskoro Kyle Brian, direktor modnog brenda La Quan Smith, koji je napisao da je razočaran u Karleušu, koja je nekoliko puta pazarila modele ovog dizajnera.

„Razočaran sam što si rešila da diskredituješ proces dizajna kroz koji je prošao La Quan Smith. Zato danas ovde imam neke dokaze zbog kojih izgledaš prilično smešno,“ rekao je, objavivši nacrte dizajna, nastalih još u maju prošle godine.

„Samo zato što si videla ovo premijerno 22. septemra i potrčala kući da sašiješ repliku za 16. oktobar ne znači ništa – ali moram da priznam da si brza,“ nastavio je on i na poslednjem storiju upitao pevačicu – gde su joj zabeleške.

POSLEDNJE VESTI