in ,

Jelena Karleuša u haljini od 10 eura: Toliko sam bogata da mogu ovo da nosim

„Bitno je da to meni stoji kako treba. Inače džabe sve“


Foto: Instagram

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko svoje instagram profile koristi za govor o društvenim temama, ali i kao svojevrsni modni almanah.

Pevačica nosi razne kreacije i svakodnevno ih deli sa pratiocima, pa joj neki od njih s vremena na vreme spočitavaju što nije uvek obučena u visoku modu. No, JK ima i poruku za njih.

Ona je juče objavila haljina jednog beogradskog butika, napomenuvši da haljina košta 10 eura (oko 1200 dinara), ali da je ona „toliko bogata da može da je nosi bez kompleksa.“

„Kada vidite da tagujem ovakve stvari, neka vam bude jasno da je reč o poklonu, da nisam plaćena za reklamu. Dobijam puno poklona i ako mi se nešto svidi, ja obučem i tagujem. Niti mi to neko traži niti sam plaćena. I ne interesuje me da li je nešto jeftinije ili skuplje,“ počela je JK.

Foto: Instagram

„Poznata sam po tome da pomazem i domaće brendove i domaće dizajnere i da nikada nikome nisam naplatila reklamu iako bih realno mogla da naplatim više nego bilo koja naša javna ličnost. Dovoljno sam bogata da mogu bez kompleksa da nosim haljinu od 10 €, jer u gardedoberu imam milione,“ rekla je i potom zaključila:

„Prema tome, ponosno nosim i PLT haljine od 7 € i visoku modu. Bitno je da to meni stoji kako treba. Inače džabe sve.“

Ona je dodala da je jedini brend koji joj objave plaća Pretty Little Things iz Velike Britanije.