Jennifer Aniston odložila venčanje

Jennifer Aniston i Justin Theroux odložili su venčanje
Jennifer Aniston i Justin Theroux odložili su venčanje

Glumica Jennifer Aniston se ne udaje ove godine! Venčanje sa njenim verenikom Justin Therouxom odloženo je do daljnjeg. 

Holivudska zvezda i scenarista imaju prebukiran raspored. Venčanje je trebalo da se održi ovog proleća, ali to se neće dogoditi. Četrdesetčetvorogodišnja Jenn i njen verenik su pretrpani poslovnim obavezama, ali i renoviranjem njihovog novog doma. Njih dvoje privode kraju sređivanje kuće iz snova na Bel Airu, koja iznosi 21 milion $. Plan je bio da dok sređuju kuću isplaniraju i venčanje, ali to nije bilo tako jednostavno. Zato su sada odlučili da se fokusiraju na svoj dom i što pre završe sa tim.

Anistonova je nedavno izjavila da razmišlja kakvu će frizuru imati na venčanju i da zavidi Kate Middleton na njenoj kosi.

”Ljubomorna sam na kosu Kate Middleton. Da li je sama sređuje? Ja imam prirodno talasastu, grčku kosu. Ne mogu da je pustim da poraste, jer su krajevi toliko tanki da se kidaju. Volim prirodnu kosu i frizuru kao da sam tek ustala iz kreveta, zato što je to kontrast formalnim haljinama sa crvenog tepiha. Možda ću imati tako nešto na svom venčanju”– izjavila je glumica grčkog porekla.

Od avgusta ćemo lepu glumicu u bioskopima gledati u novom filmu We’re The Millers.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top