Prati nas

Serije

Jessica Lange ponovo u seriji ‘Američka horor priča’

Omiljena kod fanova FX

Jessica Lange vraća se u seriju Američka horor priča u osmoj sezoni koja će se emitovati ove jeseni.

Ovo je juče potvrdila glumica Sarah Paulson, tokom jednog panela. Lange će reprizirati ulogu veštice Constance Langdon u epizodi koju će režirati Paulsonova.

Proslavljena američka glumica imala je glavnu ulogu u prve 4 sezone antologijske serije. Za svoje uloge bila je nominovana za 4 Emmyja, a osvojila je dva.

Sarah Paulson režira epizodu sa Jessicom Screenshot

Kablovska mreža FX prethodno je najavila da je serija obnovljena za desetu sezonu, a osma, koja sa emitovanjem kreće 12. septembra nosi naziv Apokalipsa i u sebi će spojiti priče iz prve (Kuća ubistva) i treće sezone (Veštičje kolo.)

U seriji će glavne uloge imati dobro poznati Sarah Paulson, Evan Peters i Kathy Bates, a nesumnjivo je da ćemo videti i poznatu plejadu glumaca iz prethodnih sezona.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Cipsi

    04. 08. 2018. at 16:19

    To su dve najbolje sezone (po mom skromnom misljenju), a nadam se da ce ova da bude vrhunac svega. Ovim ostalim sezonama nisam nesto bila odusevljena, nisu mi bas drzale paznju… A u ove dve je bas bila zanimljiva tematika. :D

  2. Sun

    04. 08. 2018. at 16:22

    Pametno. Otkad je ona otisla nekako je ceo standard opao. Sarah Paulson odlicno glumi, Angela Basset i Kathy Bates ali nijedna nije uspela da iznese ulogu toliko dobro kao sto je Lange mogla.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top