Prati nas

Bizarno

Jezivi snimak iz prošlosti: Angelina Jolie i bizarni rituali sekte Illuminati

(foto: Screenshot/YouTube/James Porter)

(foto: Screenshot/YouTube/James Porter)

Angelina Jolie se odnedavno nalazi u središtu interesovanja svetske javnosti zbog razvoda, ali i zbog snimka koji je nastao 1999. godine, a koji je tajno zabeležio neko od njenih prijatelja. Delovi ovog videa su se tek sada, 17 godina kasnije, pojavili u javnosti.

Tada 23-godišnja Angelina opisuje ritual koji je prošla, ranije te godine, kako bi se priključila redu Iluminata, sekte o kojoj postoje brojne teorije zavere. Većina njih se odnosi na to da članovi ovog tajnog društva upravljaju svetom iz senke, kao i da je jako veliki broj poznatih ličnosti stekao uspeh upravo zbog promovisanja sistema vrednosti ove sekte i slanja sublimalnih poruka putem video spotova i nastupa.

“Snimala sam te rituale kako bih podstakla druge poznate ličnosti da im se priključe, ali mnogi nisu razumeli ritual i mešali bi to sa praktikovanjem S&M-a”, govori Jolieva na početku klipa, čime se potvrđuju priče da se na sastancima iluminata izvode seanse koje podrazumevaju vezivanje, silovanje, mučenje i sodomiju.

U nastavku se opisuje kako upravo bol dovodi do povezivanja sa samim sobom i Satanom, a to se, između ostalog, povezuje i sa tetoviranjem, pa je tako zmija, koju Angelina spominje u video klipu, a koju je žrtvovala u ritualu, završila i kao jedan od ukrasa na telu glumice, u vidu tetovaže.

1 komentar

1 komentar

  1. Adora

    28. 09. 2016. at 16:07

    Ne vjerujte ovom propagandnom videu, mnoge rijeci su tu dodate koje Angelina nije izgovorila, kao npr. rijec ritual.
    Ako pogledate originalni video Angelina Jolie drugs at 1999 skontacete da ona nadrogirana brblja o svemu i svacemu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top