JK na Ušću sa simfonijskim orkestrom!

Angažovala simfonijski orkestar

 

Kako se bliži 15. jun i šou Viva La Diva, tako stiže sve više informacija o spektaklu koji će Srbija, ali po svemu sudeći i Balkan, još dugo pamtiti.

JK je odlučila da sve koji toga dana budu na Ušću šokira već od samog početka: ona će koncert otvoriti pesmom Krimi rad i to u pratnji simfonijskog orkestra.

“Jelena je prezadovoljna kako zvuči novi Krimi rad. Svakodnevno vežba s orkestrom kako bi na Ušću zvučali besprekorno. Kad je reč o produkciji, Karleuša je oborila sve rekorde, oprema je teška 100 tona, na bini će biti 800 kvadratnih metara LED ekrana i 40 igrača. Koncert će trajati tri sata, a s obzirom na to da su karte za VIP i tribine rasprodate, trenutno se radi na proširenju tih sektora jer je interesovanje premašilo sva očekivanja”, kaže izvor.

Karleuša poručuje da očekuje da obori rekord Rolling Stonesa.

“Ponosna sam zbog ogromnog interesovanja, kako ljudi iz Srbije tako i publike iz inostranstva. Očekujem da nadmašimo rekord koji drže Rolling Stonesi na Ušću od 55.000 ljudi. Poznato je da moje fanove i publiku izuzetno cenim i da ne žalim ni krv, ni znoj, ni materijalna sredstva da opravdam njihova očekivanja”, kaže JK.

Povezane vesti

Back to Top