JK zaratila sa Natašom Bekvalac!

Svađa zbog obrva! (foto: Alo)
Svađa zbog obrva! (foto: Alo)

Poslednjih godinu dana pevačice Jelena Karleuša Nataša Bekvalac jedna za drugu imale su samo reči hvale. Ipak, posle incidenta oko japanskih obrva, čini se da više neće biti tako!

Naime, do sukoba dve pevačice došlo je nakon što je Jelena želela da isproba kozmetičke usluge koje pruža salon Natašine sestre Dragane, piše Alo. Jelena se obratila Nataši kako bi zakazala tretman za japansko iscrtavanje obrva, ali je zahtevala da taj dan niko drugi od mušterija ne bude u salonu.

“Jelena je, kao i obično, imala posebne zahteve. Glavni je bio da se, u vreme kada ona treba da dođe u salon, ne bude nikog drugog. Bekvalčeva je izašla u susret koleginici i tako je njena sestra Dragana doslovce ispraznila salon tog dana. Do problema je došlo kada se Karleuša iz nepoznatih razloga nije pojavila u zakazano vreme. Nataša je satima pokušavala da stupi u kontakt sa njom, zvala je, slala poruke, ali odgovora nije bilo. Danima posle toga, takođe je želela da joj Jelena objasni razlog zbog kojeg se nije pojavila, iako su joj sestre Bekvalac izašle u susret, ali svaki pokušaj bio je bezuspešan. Nataša je ljuta i razočarana, a za Jelenu Karleušu nema nijednu lepu reč i svojim prijateljima je pričala kako je Jelena neodgovorna i bezobrazna”, kaže izvor pomenutog dnevnog lista.

Dok je Nataša ostala nedostupna za komentare, Karleušin PR poručuje da informacije nisu tačne.

Povezane vesti