Prati nas

Bizarno

Johhny Depp zbog prostitutki morao da promeni hotel u Beogradu

Johnny Depp

Johnny Depp trenutno u Beogradu snima film Minamata, a njegove obožavateljke na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju da dođu do njega – a izgleda da im to polazi za rukom.

Upravo su one razlog zbog kojih je slavni glumac morao da promeni hotel u kome je smešten, a navodno mu se stalno nude i prostitutke, piše dnevni list Kurir. 

“Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli da pretpostavimo da glumac neće imati mira od obožavateljki koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i devojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet nedelja, morali smo da ga premestimo u drugi smeštaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuvara i stilista, pa sve do osiguranja, premeštena s njim na tajnu lokaciju”, ispričao je Kuriru izvor iz produkcije.

Depp je tokom snimanja u Beogradu tražio maksimalnu privatnost pa je tako sa sobom poveo vlastito osoblje, a osoblju hotela u kojem boravi zabranjen je svaki kontakt s njim.

Ipak, uprkos jakim merama obezbeđenja, nedavno ga je u jednom beogradskom restoranu srela srpska pevačica Ivana Nikolić koja je uspela i da se fotografiše sa njim.

loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
3 komentara

3 Comments

 1. an

  13. 02. 2019. at 20:55

  Sramota!

 2. Silikonka

  13. 02. 2019. at 21:46

  Ali nismo mi prostitutke….takve smo mi zene sa balkana….sve imamo silikone

 3. Anonymous

  13. 02. 2019. at 22:30

  Vala ovakvog ga ne bi htjela nijedna prostitutka..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top