in

Jovana Joksimović iskreno otkriva zašto je dobila otkaz na RTS-u


View this post on Instagram

Only few hours of sleep😎 i love my job😉 #boutiquechic #swarovski #jutarnjiprogram

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Jovana Joksimović već godinama ne radi na Javnom servisu, a sada je prvi put iskreno otkrila zbog čega je morala da napusti ovu medijsku kuću. 

Kako je izjavila u jednoj emisiji, voditeljka je bila primorana da ode sa RTS-a jer se zaljubila u popularnog pevača Željka Joksimovića.

“To je meni napravilo probleme u poslu. To je bilo sedam, osam nedelja na naslovnoj strani svih tabloida. To je meni napravilo veliku štetu i to je jedan od razloga zašto ja više nisam na RTS-u. Da budemo potpuno iskreni. Krenu novine negde da vas čerupaju. RTS u to vreme nije bila televizija koja neće imati voditelje na naslovnim stranama tabloida. Iako mi nismo uradili ništa loše. Zaljubili smo se, počeli smo da živimo zajedno i šta je tu problem? Lovili su nas, svu da nas praitli i to je bilo baš napo**o. Ja tada uopšte nisam bila svesna šta se tu dešava, što smo mi toliko interesantni, a ni danas mi neće biti jasno zašto se time novine bave, ali jasno je da ljude to zanima. To je stvarno bio veliki šok. Bio bi šok i danas. To kad te tako razapinju svakog dana, bilo da imaš 25 ili 60 godina, nije bilo nimalo prijatno“, iskreno je ispričala Jovana, prenosi Alo.