Prati nas

Šokantno

Jovana tražila novac od Danijela za ćutanje?

Tažila novac za ćutanje?

Tažila novac za ćutanje?

 

Sapunica na relaciji bivših supružnika, manekenke Jovane Nikolić i pevača Danijela Alibabića se nastavlja. Prema pisanju Blica, ona je od njega tražila novac u zamenu za čutanje.

“Kako sam čuo, Jovana je Danijelu pre nekoliko dana poslala sms u kome je navodno rekla da je pripremila saopštenje u kojem ga optužuje da je zlostavljao i da je naklonjen istom polu. Tražila mu je novac u zamenu da to pismo ne ispliva u javnost. On nije pristao i njeno saopštenje o tome je i objavljeno” kaže izvor bizak bivšem paru. Međutim, Jovana demantuje ove navode i poručuje da je to smišljena priča.

“To je jeftina priča koja vređa inteligenciju. Nema veze sa istinom i ne bih je komentarisala. Neka smisli neku skuplju priču, pa ću je prokomentarisala. Kakav novac bih ja od njega mogla da tražim? I za šta? U zamenu za ćutanje? Nikada!”, rekla je Jovana.

Svestan medijskog cirkusa čiji su trenutno njih dvoje glavni akteri Danijel se oglasio putem Facebooka. “Sve ćete saznati vrlo brzo, hvala na podršci. I hvala i vama koji mislite drugačije, možda bih i ja, ali ne bih nikad trčao pred rudu, vec sačekao da sve izađe na videlo! Ono što je sigurno, nikada nijednu ružnu reč neću reći o njoj, sve je ona sama o sebi rekla! I žao mi je što sam deo cirkusa, ne svojom voljom…”

Redakcija Tracara.com/Blic.rs
Foto; Telegraf.rs

9 komentara

9 Comments

 1. Jovan

  12. 01. 2014. at 11:15

  A meni je najjače to kad neko kaže ‘Ne bih da komentarišem’ i napiše još nešto – pa samim tim što je to napisano, opet je komentar. A u tekstu stoji ‘ Neka smisli neku skuplju priču, pa ću je prokomentarisaLA’?!

 2. Teodora

  12. 01. 2014. at 11:35

  Meni on izgleda perverzno, sam pogled i izrazi lica. A za nju vec ne znam sta bih rekla, pare juri sigurno, ne bi ni bila s njim da nije tako, mada mi je zao ako je zaista zlostavljana i maltretirana.

 3. Ivana

  12. 01. 2014. at 13:01

  Jovana mi se iskreno zgadila,nema šanse da je ovo sve što je navela Danijel uradio,marketični trik,ništa više,ali ipak svašta može da se očekuje

 4. Liz

  12. 01. 2014. at 14:23

  Meni se cini da ona laze, da je maltretirana i sve to, podje u policiju i zavrsi, a ne preko novina… On barem ispada fer jer ne prica o njoj, i zbog toga svaka mu cast, svidjelo mi se sto je rekao da je ona trebalo da bude majka njegove djece.. Ne branim ni nju ni njega, svejedno mi je, ovo samo kazem na osnovu onoga sto sam procitala…

 5. Heh

  12. 01. 2014. at 15:29

  Ovo me mnogo ne interesuje,al stajem na danijelovu stranu zato jer znam da je momak posten,a za nju svasta prica pola beograda tako da… samo nek se momak ogradi od njenih bolesnih izjava

 6. Jelena

  12. 01. 2014. at 17:56

  Haaa ovo lici na uspon nove starlete Jovane. Dojadile su vise te pacenice koje su zahvaljujuci nicemu poznate. Ovaj njen bar kao nesto peva.

 7. Gitanna

  12. 01. 2014. at 22:41

  Kakva dva predstavnika polu-svijeta..

 8. coba

  12. 01. 2014. at 23:26

  Ovu pricu vise ni pas s maslom nebi pojeo,sta je to sa ovim svetom danas toliko lazi i neistina i bulaznjenja ,horor film ,taman prestadose Adil i Ana sad ovi za par dana onda ce drugi i tako Farma posle farme se nastavlja.

 9. Pingback: medical hcg drops

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top