Justin Theroux otišao sa dodele nagrada kako bi je gledao na TV-u

Justin i Anna Kendrick na Golden Globe dodeli nagrada (foto: REUTERS)

Svake godine, odabrane zvezde imaju privilegiju da uruče nekim od svojih kolega prestižne Golden Globe nagrade.

Jedan od ovogodišnjih prezentera bio je i Justin Therouxali on se nije predugo zadržao na samom događaju. Naime, on je otkrio kako je želeo da požuri kući svojoj supruzi, Jennifer Anistona na dodelu je samo usputno svratio.

Glumac je objasnio da je njegova žena organizovala opuštenu žurku na koju je pozvala par prijatelja i on je bio na putu da im se pridruži kako bi sa njima gledao odloženi prenos dodele nagrada, pa zato nije mogao da ostane i ćaska sa ostatkom holivudske elite. Mediji su zapazili da se na svega par minuta pojavio na HBO afterpartiju.

Justin i Jennifer (foto: WENN)

Novinar Entertainment Tonighta je uspeo da uhvati junaka serije The Leftovers, koji je pristao na kratku izjavu: “Zamalo da preskočim ovaj intervju jer me kod kuće u pidžamama čekaju supruga i prijatelji da zajedno gledamo kraj dodele, koju su stavili na čekanje dok im se ja ne pridružim. Ovo je prvi put da sam stigao na šou, a da nisam prošetao crvenim tepihom. Došao sam samo da predam nagradu i pobegnem na zadnja vrata, ali nisam bio spreman na atmosferu jednog ogromnog događaja kao što je ovaj. Bio sam totalno nepripremljen”, rekao je glumac.

Brad Pitt je takođe bio jedan od prezentera (foto: Screenshot)

Zanimljivo je da je jedan od prezentera na dodeli Zlatnog globusa te večeri bio i bivši Jennin suprug, Brad Pitt, koji se nenajavljeno pojavio, pa nema sumnje da je društvo koje je okupljeno gledalo prenos komentarisalo njegovo prvo pojavljivanje na nekom događaju otkako je objavljen glumčev razvod od Angeline Jolie.

Povezane vesti

Back to Top