Kako je Amy Winehouse zamišljala da će živeti danas?

Mislila je da će imati porodicu i decu… Pored pesama koje su je upisale u red legendi Amy Winehouse je ostala upamćena po rehabilitacijama, konstantnom vraćanju narkoticima i alkoholu, kao i brojnim skandalima koje je pravila pod uticajem droga na ulici i koncertima. Ipak, sve to daleko je od onoga kako je svoj život zamišljala pevačica u jednom intervjuu 7 godina pre svoje prerane smrti.
Na pitanje novinara kako vidi sebe za 10 godina, tada 20-godišnja Amy je poletno odgovorila da želi da ima muža i puno dece. „Za deset godina napuniću tridesetu i mislim da ću imati barem jedno dete. Do tada biće mi objavljen i drugi album. Očekujem da ću se jednog dana skrasiti i biti dobra mama. Nadam se da hoću. Želim da imam mnogo dece, barem petoro, i san mi je da radim od kuće. Napraviću studio u svom domu i već zamišljam kako snimam pesme u podrumu, a deca dolaze da traže mamu i svi pevamo u mikrofon“, rekla je Amy nekoliko godina pre nego što je objavila album Back to Black koji joj je doneo svetsku slavu. Ovaj intervju nikada nije objavljen jer je urednik časopisa smatrao da Amy nikada neće postati zvezda. Na žalost, vreme je pokazalo da se nisu ispunila njegova predviđanja, ali, nažalost, ni njena…
N.M./Tracara.com

3 Responses

  1. Krenule su mi suze na oci citajuci ovo :`( Steta sto je sama sebe dovela u takvo stanje. Ali treba da je pamtimo po njenoj glascini, nevjerovatnim pjesmama, divnoj dusi i njenoj jedinstvenosti. Legende zive zauvijek. Jedna njih je i Amy i nikada je necu zaboraviti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI