Prati nas

Šokantno

Kao u ‘Romeu i Juliji’: Tata Topalko brani zajednički život

helena

Slobodan i Helena (Foto: Instagram)

Pevač Slobodan Vasić je želo da započne zajednički život sa devojkom Helenom, ali se njen tata pevač Milan Topalović Topalko sa tom odlukom nije složio.

“Topalko nije hteo da čuje za to, smatra da je Helena mlada, a i da su kratko zajedno da bi započeli zajednički život. Sloba je bio taj koji je predložio Heleni da se više ne razdvajaju, ali na njegovu žalost, to se neće desiti. Topalko ih je posavetovao da ne žure i da uživaju u vezi kakvu imaju sada. On voli Vasića i drago mu je što toliko voli njegovu ćerku. Milan je toj vezi dao blagoslov još na početku, pušta Helenu da putuje sa Slobom i da prespava kod njega, ali brižni tata smatra da je za zajednički život još rano.”, rekao je za Alo izvor blizak pevaču.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Sretko

    09. 03. 2016. at 00:37

    Tata Topalko, ne peglaj lude Atine Fevvvvavi i pobrini se za tvoju čerku, bolje ti je! Prava seljačka posla, taj bucmasti Sloba i Helena su potpuno ista stokaaaa razmažena, glupa i primitivna fuuuuj. Pun nam već ku…c, nama pravim BG tih primitivnih došljaka-seljaka u prljavim gumenim čizmama u nekada naš prelep i gospodski BEOGRAD! Mršššš nazad u vaše vukojebine Stoka!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top