Karleuša: Džep mi je prazan, a obraz čist!

Jelena Karleuša otkrila je danas da će najjeftinija karta za njen koncert Viva La Diva koštati samo 500 dinara!

Pevačica je na svom Facebooku otkrila da su je mnogi savetovali da što pre odustane od koncerta, jer sa takvom cenom karte neće moći da pokrije troškove, za koje se pretpostavlja da će preći milion eura.

“Svi me savetuju da odustanem od Ušća jer ulazim u neisplativ, milionski vredan poduhvat. A kad je lav bio pi*da? Ako propadam-propadam slavno! “Jelena, cena karte mora da bude veća od 500 din. U protivnom, za ovo ludilo, čak i da sve rasprodaš, pući ćeš!” TAČNO. Pući će mi srce od sreće,” napisala je Jelena, između ostalog na Facebooku.

“U show bizz-u sam imala dve opcije – da glumim sveticu a otimam od naroda, ili da glumim kučku a da mi džep bude prazan a obraz čist. Jedno je sigurno 15.6. na Ušću, spremite se za najveći spektakl ikada viđen na ovim prostorima – a ja kad kažem NAJVEĆI SPEKTAKL, tako i mislim,” dodala je ona.

Karte za parter na koncertu koštaće 500 dinara, VIP Fan pit, odnosno predeo u samoj bini koštaće 3000 dinara, dok će karte za fan pit koštati hiljadu dinara manje. Najskuplje će biti karte za VIP tribini – 8000 dinara. Karte će se moći kupiti od ponedeljka, 22. aprila na svim prodajnim mestima Eventima.

Hoćete li vi ići na Jelenin koncert?

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top