Katie Holmes podelila retke fotografije ćerke Suri

Nasmejane majka i ćerka (foto: Instagram.com/katieholmes212)

Katie Holmes proslavila je u nedelju 38. rođendan  i na Instagramu je zahvalila obožavaocima na čestitkama koje su joj uputili, i to sjajnim selfi fotografijama sa desetogodišnjom ćerkom Suri.

Devojčicu nismo imali prilike često da viđamo u javnosti u poslednje vreme, a još manje na majčinim profilima na društvenim mrežama, pa su dve fotografije nasmejanog dvojca mnoge obradovale i prijatno iznenadile.

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Pored fotografije sa ćerkom, glumica je postavila emotikone srca, a zatim je podelila i fotografiju rođendanskih kapica i zahvalila se na svoj ljubavi koju je dobila.

  A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Tabloid Us Weekly preneo je da je zvezda Dosonovog sveta intimnu rođendansku proslavu imala u Meksiku, i da je vikend provela sa dečkom Jamie Foxxom u luksuznom odmaralištu u Kabu. Izvor lista navodi da je par, koji je već godinama u tajnoj vezi, privatnim avionom u petak odleteo u kompleks Las Ventanas al Paraíso i da su se već sledećeg dana vratili u Njujork. Suri im nije pravila društvo na ovom kratkom putovanju, dodao je izvor.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI