in

Katy Perry razmišljala o samoubistvu posle razvoda

Katy kaže da je veoma teško podnela razvod braka

Američka pevačica Katy Perry priznala je da je nakon razvoda sa Russellom Brandom razmišljala da sebi oduzme život.

Pevačica Katy Perry je u intervjuu za Billboard magazin izjavila da se pitala da je život vredan i da li treba da nastavi da živi kada je primila SMS od tadašnjeg supruga da želi da se razvede od nje. Mislila je da neće moći da bude dovoljno jaka i preživi razvod od 38-godišnjeg engleskog komičara Russella Branda.

Na njenom četvrtom, studijskom albumu Prism, koji zvanično izlazi 18. oktobra, nalazi se pesma By The Grace of God, u kojoj Katy peva o svom slomljenom srcu: ”Ta pesma je pravi dokaz koliko mi je teško bilo u određenom trenutku. Pitala sam se da li treba da nastavim, da li želim dalje da živim. Sve pesme su inspirisane mojim životom, umem da pišem samo autobiografske pesme. Uvek kažem fanovima da ako žele da znaju istinu slušaju stihove mojih pesama”.

U pesmi Ghost pevačica u stihovima pominje kako je primila sms i kako se on ponašao kao da mu je vetar promenio razmišljanja. Katy kaže da se osećala odgovronom za razvod, međutim kada je saznala pravu istinu shvatila je da ona nije krivac i da mora da bude iznad toga i prevaziđe to, što je i uradila na kraju.

D. J. / Tracara.com