Katy: Russel mi je SMS-om saopštio da želi razvod!

Ostavljena SMS-om
Ostavljena SMS-om

 

Nepremostive razlike glavni su razlog zbog čega Katy Perry i Russell Brand više nisu u braku. Pevačica nakon 14 meseci u intervjuu za Vogue iznosi detalje koji su prilično šokirali javnost – Russel joj je planove za razvod saopštio putem SMS-a.

“On je vrlo pametan muškarac. Bila sam zaljubljena u njega kada smo se venčali”, kaže 28-ogodišnja Katy, dodajući “Hajde da kažemo da ga nisam čula od kad mi je napisao poruku da želi da podnese papire za razvod braka 31. decembra 2011. godine.”

Podsećanja radi, Katy i Russell venčali su se oktobra 2010. godine, nakon što u se godinu dana ranije upoznali na MTV Video Music Awards. Iako je Brand onaj koji je prvi zatražio razvod Katy kaže da je vremenom njegov britanski smisao za humor gubio svoj šarm.

“Bio je histeričan, na neki način. Jednom je zbijao šale na moj račun, a nije znao da sam bila u publici, jer sam nenajavljeno došla na njegov nastup kako bih ga iznenadila. Znam da i ja treba da preuzmem odgovornost. Priznajem da sam dosta bila na putu, iako sam ga nebrojano puta zvala da pođe samnom i trudila se da kući dolazim što sam ranije mogla”, poručuje Katy.

F.Y./Tracara.com
Foto: Vogue.com

Povezane vesti

Back to Top