Kim će morati da odstrane matericu ako rodi još jedno dete

Talentovana preduzetnica (foto: Instagam)
Zabinuta za sebe! (foto:Instagam)

Popularna rijaliti zvezda Kim Kardashian već mesecima pokušava bezuspešno da zatrudni, ali su joj lekaru nedavno najavili da bi u tom slučaju odmah morali da joj odstrane matericu.

U promo videu za sledeću epizodu Keeping up with the Kardashian, Kim očajna zove svog muža Kanyea Westa i prenosi mu neprijatne vesti koje joj je doktor rekao.

“Ovaj doktor koji me je pregledao danas mi je rekao sve šta će se desiti u najgorem slučaju. Rekao mi je da će mi sledeća beba biti i poslednja, jer mi je placenta srasla sa matericom. Zato će, kada se porodim, plaćenta odmah da krene u tu rupu, i tu će morati da bude spreman tim doktora da mi odstrani matericu i da me zbrine, jer bih mogla mnogo da iskrvarim”, uplašeno je rekla Kim.

Mezimica u zagljaju svoje majke! foto: (Instagram)

Selfi kraljica je u nekoliko navrata izjavila da je najlepši osećaj na svetu kada dobijete bebu i da bi želela da opet rodi, ali da je sam proces trudnoće najneprijatnije stanje za ženu i da nikada ne bi poželela da iskusi to opet.

“Dok sam nosila Nort svima sam govorila da nema tih para za koje bih bila spremna da kroz sve to ponovo prođem. A sada najviše na svetu želim da zatrudnim”, izjavila je Kim koja bezuspešno pokušava da ostane trudna iako sa mužem ima 15 puta seks na dan.

Povezane vesti