Kim Kardashian održala predavanje o društvenim mrežama!

Kim je zasigurno imala svašta da kaže na temu društvenih mreža. (foto: Facebook)
Kim je zasigurno imala svašta da kaže na temu društvenih mreža. (foto: Facebook)

Kim Kardashian je imala priliku da podeli sa posetiocima konferencije o društvenim mrežama svoje znanje o korišćenju istih, budući da ima prilično veliko iskustvo u ovom polju.

Kardashianova je održala kratko predavanje i podelila nekoliko korisnih saveta kako se društvene mreže mogu iskoristiti u svrhu sopstvene promocije. Otkrila je da joj je omiljena aplikacija Instagram, dok Twitter koristi za rasprave i da dođe do nekih novih informacija.

Kruže tračevi kako dobijam deset hiljada dolara po jednom tvitu, ali to nije tačno” tvrdi ova starleta, i dodala je da bi onda tvitovala svakih nekoliko minuta. Potom je podelila još saveta o deljenju sadržaja sa javnošću.

Držim se pravila o tri fotografije, i trudim se da ne objavim više od toga u nekom istom okruženju” kaže Kim. Pričala je još o svom rijaliti šou koji je proslavio, ali morala je i da doda par rečenica o svojim radnim navikama rekavši “Budim se svaki dan u šest sati i posećujem teretanu, vraćam se onda ćerki i snimanju emisije Keeping Up With Kardashians koje traje šest dana u nedelji, pet meseci godišnje.” zaključila je Kim ponosna na svoj posao i poslovne projekte.

J.Ž./Tračara.com

Povezane vesti