Prati nas

Foto

Kim Kardashian ostavila bez daha: Zvezda se pojavila kao grčka boginja i oduševila sveprisutne!

Svi su bili oduševljeni Kim Kardashian!

Kim Kardashian, zvezda emisije U korak sa Kardashianima, doputovala je u Kanadu u ponedeljak uveče kako bi prisustvovala novoj postavci u muzeju u Montrealu, posvećen kreacijama Thierryja Muglera.

Kim na društvenim mrežama objavila fotografije svoje haljine u kojoj neodoljivu podseća na grčke boginje sa Olimpa i izjavila da se u njima oseća kao da je krenula na matursko veče.

Zvezda je provela veće u Montrealskom muzeju umetnosti i prisustvovala VIP večeri pred samo otvaranje izložbe koje će biti 2. marta. Prema navodima tamošnjih medija izložbi će prisustvovali i Tyra Banks, kao i neke drag kraljice.

Na izložbi će biti prikazano više od 130 komada koje je dizajnirao Mugler uključujći i one nastale u periodu od 1973. do 2001. godine.

Poznati dizajner je radio sa nekim od najvećih imena showbizza, uključujući i Lady Gagu, David Bowia, Celine Dion, Beyonce i druge.

1 komentar

1 komentar

  1. Lolita

    27. 02. 2019. at 11:31

    Hocete li molim vas da sklonite ove parazite,gadi mi se otvoriti stranicu,a kamoli skrolovati!!!btw,Kim konacno ne izgleda kao porno glumica,kad je vec lijepa,moze to da pokaze na drugi nacin,najzad izgleda zenstveno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top