Kleopatra je zaista bila muško!

Kleopatra je bila Dušan Ilić
Kleopatra je bila Dušan Ilić

 

Kleopatra, koja za sebe kaže da je kraljica među prorocima, 90-ih godina nije silazila sa televizije – imala je svoju emisiju na televiziji Pink, gostovala je u tada najgledanijim emisijama, ali nije pričala o stvarima koje su interesovale celu naciju – sve je zanimalo da li je Kleopatra nekada bila muškarac.

Kako donosi dnevni list Alo, Dušan Ilić je 1985. godine postao Dušica, o čemu je pisao sarajevski dnevni list As. Nakon ovog intervjua, Kleopatra, odnosno Dušica, zauvek je zaćutala o operaciji promene pola.

“Koštalo me je mnogo truda i živaca da me okolina prihvati ovakvu kakva sam. Išla sam da pevam iz mesta u mesto, iz kafane u kafanu, sa vašara na vašar. Bio je to mukotrpan i težak put, ali i jedini da preživim. Potajno sam želela da izvršim operaciju, da konačno postanem ono što jesam. Ali, moja želja nije bila dovoljna. Noćima sam plakala kada se vratim iz kafane, gde sam pesmom uveseljavala druge. Plakala sam od nemoći zbog saznanja da ću teško zaraditi novac za operaciju, da će možda mnogo godina proći pre nego što ostvarim svoju najveću i jedinu želju”, ispirčala je Kleopatra za As, dodajući da joj je put do promene pola bio vrlo bolan.

“U početku je bilo i podsmevanja i neukusnih šala, ali uspela sam da se održim i da sve otrpim. Pisanje o meni u Asu, Autosvetu, Startu, pa moje pojavljivanje na televiziji, sve mi je to donelo i veću popularnost. Kolege pevači počeli su da se javljaju. Nudili su pomoć, predlagali da održe koncerte na kojima bi pevali za mene. Novac prikupljen na taj način bio je namenjen operaciji.”

Redakcija Tracara.com/Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.