Search
Close this search box.

Ko je najbolje obučena inostrana zvezda?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

One su najbolje obučene inostrane ličnosti   One su nas oduševile svojim stilom bilo na crvenom tepihu, bilo u svakodnevnim opuštenim kombinacijama. Ove dame su u svakoj situaciji u 2012. godini pokazale svoj osećaj za modu, ali i i to da imaju stila, bez obzira na aktuelne trendove. Emma Stone Odlične uloge koje je ostvarila, pratili su vrlo svedeni i interesantni autfiti. Obožavamo ceo paket! :)
Rihanna
Nekada je imala i promašaje, ali to je očekivano ako znamo da ova pop zvezda voli da se igra sa modom. Rizik prilikom fashion eksperimentisanja se puno puta i isplatio pa smo morali Rihannu da stavimo na listu žena za kojima se glave okreću.
Jessica Alba
Ona uvek izgleda odlično! Na crvenom tepihu je prava holivudska diva, ali ovoga puta stavili smo akcenat na njen svakodnevni look, gde nam je jako lepo objasnila kako može da izgleda prezauzeta mama dve devojčice dok obavlja dnevne obaveze.
Blake Lively
Jedna reč za sve uspešniju mladu holivudsku glumicu- SEKSI.
Kardashian sestre
Možete da ih mrzite, možete da ih volite, Kardashian sestre imaju stila. To su pokazale i ove godine svojim ekstravagantnim izdanjima, a u tome prednjači Kim, koja se stilski od početka veze prilično prilagodila svom novom dečku Kanye Westu.
Gwyneth Paltrow
Ona je kraljica crvenog tepiha, a ove godine pokazala je da jednostavan look u svečanim prilikama takođe može biti vrlo seksi. Njen izbor boja za ovu godinu su crna, bela i sve nijanse puderaste boje.
Jennifer Lopez
Latino diva i ove godine ostala je dosledna svom seksi stilu. Duge haljine sa puno čipke i svetlucavih delića učinili su da blista i izgleda sjajno.
Beyonce
Novopečenu mamu nismo imali prilike da toliko viđamo na događajima sa predznakom crveni tepih u 2012. godini. Ipak, kadgod se pojavila negde, po običaju nas je ostavila bez daha svojom ženstvenošću i originalnim izborom autfita.   [poll id=“537″] foto: Fashion And Beats, FabSugar, RCFA

POSLEDNJE VESTI