Ko su najbogatiji latino izvođači?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN)

Latinska Amerika i Španija obiluju talentovanim muzičarima koji su stekli ogromnu popularnost i postali poznati u čitavom svetu, a većina njih je put do brojnije publike pronašla pesmama na engleskom jeziku.

Zahvaljujući svetskoj slavi i milionima prodatih albuma, neki od latino izvođača se svrstavaju među najbogatije javne ličnosti na planeti.

Marc Anthony

Bivši muž Jennifer Lopez rođen je u Njujorku, a poreklom je Portorikanac. Objavio je 14 studijskih albuma, a njegovo bogatstvo se procenjuje na preko 45 miliona dolara.

Luis Miguel

Luis je meksički pevač i muzički producent, jedan od najpopularnijih u istoriji Latinske Amerike. Prodao je preko 100 miliona albuma i zaradio više od 45 miliona dolara.

Shakira

Zgodna Kolumbijka je zasigurno među najpoznatijim latino pevačicama, a prodala je više od 130 miliona diskova. Sa zarađenih 200 miliona dolara, spada među najbogatije zvezde na svetu.

Jennifer Lopez

Lopezova se rodila u Njujorku, a poreklom je iz Portorika. Uz bivšeg supruga Marca Anthonya, jedna je od najbogatijih latino izvođača na planeti sa preko 255 miliona dolara.

Gloria Estefan

Kubanska pevačica je dobitnica brojnih priznanja i nagrada, a prodala je preko 100 miliona diskova. Stekla je ogromno bogatstvo, koje se procenjuje na čitavih 750 miliona dolara.

https://www.youtube.com/watch?v=4mCOH9SAUS0

Julio Iglesias

Otac popularnog Enriquea Iglesiasa, najuspešniji je španski pevač svih vremena. Preko 300 miliona prodatih diskova i nebrojeno mnogo koncerata donelo mu je neverovatno bogatstvo – preko 5 milijardi dolara.

 

POSLEDNJE VESTI