Prati nas

Vesti

Koliko para naše zveze zarade u Hrvatskoj?

Naše najveće muzičke zvezde će i ovog leta biti jako zauzeti. Često će nastupati i u komšiluku, a sudeći po novim informacijama, oni će u Hrvatskoj zaraditi ogromne honorare, koji mogu dostići cifru i do 12.000, za samo dva sata.

Kako pišu domaći mediji, najtraženiji  Srbi ovog leta u Hrvatskoj su Jelena Karleuša, Aca Lukas i Željko Joksimović, a za njima slede i Mile Kitić, Aco Pejović, Dragana Mirković, Aleksandra Prijović i Saša Matić.

“Pevači dobijaju lepe honorare u Hrvatskoj, od pet, šest pa sve do 12.000 evra za veče. Obično pevaju dva bloka po sat vremena sa jednom dužom pauzom. Lukas i Karleuša u klubovima u Makarskoj uzimaju po 12.000, Dragana Mirković i Željko Joksimović po 10.000, Prijovićka 5.000’’, priča za Informer poznati srpski estradni menadžer koji je želeo da ostane anoniman.

U jednom poznatom klubu u Makarskoj ovog leta Srbi nastupaju bukvalno svakog vikenda, a izvor smatra da je to zato što Hrvati luduju za našom muzikom.

“Uglavnom Hrvati dolaze da slušaju naše folkere, a ima i dosta ljudi iz Austrije i Nemačke. Ove godine su dosta traženi i bosanski izvođači, pre svih Buba i Jala i Maja Berović”.

2 komentara

2 Comments

  1. D*PE KIM KARDASIJAN

    06. 07. 2019. at 19:57

    Lukas i Karleusa da uzmu vise para od Dragane? hahahahahahaha u kom to svetu pa samo jedna Draganina pesma Poslednje veče veci hit od njihovih celih karijera.

  2. Ne verujem

    07. 07. 2019. at 00:10

    Od svega ovoga verujem da jedino Lukas i Saša Matić zaradjuju ove pare. Karleuša nema veze s pevanjem, Draganine pesme su totalno prevazidjene i mogu da prođu jedino na svadbama, Joksimović super peva ali ne napravi neku atmosferu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top