in

Koliko para naše zveze zarade u Hrvatskoj?


Naše najveće muzičke zvezde će i ovog leta biti jako zauzeti. Često će nastupati i u komšiluku, a sudeći po novim informacijama, oni će u Hrvatskoj zaraditi ogromne honorare, koji mogu dostići cifru i do 12.000, za samo dva sata.

Kako pišu domaći mediji, najtraženiji  Srbi ovog leta u Hrvatskoj su Jelena Karleuša, Aca Lukas i Željko Joksimović, a za njima slede i Mile Kitić, Aco Pejović, Dragana Mirković, Aleksandra Prijović i Saša Matić.

„Pevači dobijaju lepe honorare u Hrvatskoj, od pet, šest pa sve do 12.000 evra za veče. Obično pevaju dva bloka po sat vremena sa jednom dužom pauzom. Lukas i Karleuša u klubovima u Makarskoj uzimaju po 12.000, Dragana Mirković i Željko Joksimović po 10.000, Prijovićka 5.000’’, priča za Informer poznati srpski estradni menadžer koji je želeo da ostane anoniman.

U jednom poznatom klubu u Makarskoj ovog leta Srbi nastupaju bukvalno svakog vikenda, a izvor smatra da je to zato što Hrvati luduju za našom muzikom.

„Uglavnom Hrvati dolaze da slušaju naše folkere, a ima i dosta ljudi iz Austrije i Nemačke. Ove godine su dosta traženi i bosanski izvođači, pre svih Buba i Jala i Maja Berović“.