Search
Close this search box.

Konačno javno priznanje Bruca Jennera:’Postajem žena!’

Bruce je priznao da je u fazi tranzicije iz muškog u ženski pol (foto: ABC news)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bruce je priznao da je u fazi tranzicije iz muškog u ženski pol (foto: ABC news)

Bruce Jenner, bivši olimpijski prvak i član porodice Kardashian, stavio je tačku na višemesecne spekulacije kada je u ekskluzivnom intervjuu na televiziji ABC priznao da sebe smatra ženom i da je u fazi tranzicije iz muškog u ženski pol.

“U svakom smislu ja sam žena“, rekao je on novinarki Diane Sawyer. “Ljudi me drugačije posmatraju. Oni vide mačo muškarca, ali ova, ženska strana, to sam, zapravo, ja, iako genetski nisam tako rođen.“

Ova izjava ga čini jednom od najpoznatijih javnih ličnosti koje su se otvoreno izjasnile kao transrodne. Tokom intervjua bivši atletičar je izjavio da bi više voleo obraćanje u muškom rodu, pa ga je Sawyerova oslovljavala sa Bruce. Dodao je i da već godinu i po dana prima hormonsku terapiju, ali da se nije odlučio što se potpunog uklanjanja muških polnih organa tiče, a iz privatnih razloga odbio je da kaže na koje će se žensko ime u budućnosti odazivati.

Sportista već godinu i po dana prima hormonsku terapiju (foto: ABC news)

Bruce Janner se pojavio u više od 400 epizoda serije U korak sa Kardašijanovima tokom proteklih osam godina. Rekao je da ga je ta tajna izjedala tokom celog tog perioda.

“Istina je da niko od ukućana nije znao za to kako se osećam i da sam ovako veliku stvar krio od njih sve ove godine“, rekao je i dodao:“Jedna stvar koja bi mogla da napravi ogromnu razliku u životima svih bila je tu u meni ali nisam mogao to nikome da kažem.“

POSLEDNJE VESTI