Konačno ufotkana Kim Kardashian… i to bez burme!

Kim Kardashiankoja je sinonim za glamur, raskoš, bogatstvo i sređenost od glave do pete u svakom momentu, potpuno je iznenadila svojim netipičnim izgledom u petak uveče, kada su je papraci uslikali u toku vožnje.   U svom Rang Roveru, sa decom i najboljom drugaricom iz detinjstva Brittny Gastineau, bila je vidno odsutna i zamišljena i definitivno drugačija od one Kim na koju smo navikli. Kako je rukom prikrivala lice, fotografi su uspeli da zabeleže činjenicu da je bez burme koje inače ponosno nosi.  

Ovakvom njenom stanju i izgledu doprinela je pljačka koju je doživela pre 3 meseca u Parizu, kada joj je ukraden nakit u vrednosti od 8,5 miliona dolara. Ovo čudno izdanje poznate starlete svakako je posledica tog traumatičnog događaja, ali tome je zasigurno doprineo i nervni slom koji je zadesio njenog supruga Kanyea Westa.

Bili su ovo zaista nekoliko teških meseci za Kim, a imajući u vidu i nedavne glasine o njenom razvodu, ovakav izgled je donekle i opravdan.

Ipak, kako se to i očekuje od Kim, ne sumnjamo da će uskoro ponovo zablistati u punom sjaju, a da li će se burma tada naći na njenom prstu, ostaje da vidimo.

Povezane vesti

Back to Top