Kris Jenner: Nikad nisam bila više razočarana nego nakon čitanja Caitlyninih memoara

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Nakon godinu dana medijske ćutnje, Caitlyn Jenner je odlučila da se obrati javnosti memoarima u kojima će jednom zasvagda reći celu istinu o svojoj promeni pola, ali i odnosu sa bivšom suprugom Kris Jennerkao i ćerkama iz Kardashian-Jenner klana.

Nekoliko skandaloznih detalja iznetih u ovom štivu je već završilo na naslovnim stranama svih svetskih medija (o čemu više možete pročitati OVDE), a nakon toga je i sama Kris rešila da se razračuna za nekadašnjim partnerom.

“Pročitala sam te memoare i jedina lepa stvar rečena o meni u njima je to da sam jedanput bila dobro društvo na zabavi”, požalila se Jennerova svojim ćerkama, na šta su joj one odgovorile da to nema smisla jer su Bruce i ona bili u braku 2 decenije.

“Naravno da nema smisla kada je sve to napisano potpuna izmišljotina”, nastavila je razočarano Kris i dodala da ju je najviše potreslo svaljivanje kompletne krivice na nju. “Ona u knjizi stalno piše da sam ja sve vreme znala tajnu o želji za promenom pola, čak i pre nego što smo spavali zajedno. Non-stop ponavlja to da sam ja znala i dok sam čitala sve to pitala sam se da li je moguće da piše takvo nešto.”

“Nikada nisam bila više ljuta ili razočarana u neku osobu u celom svom životu”, zaključila je Kris i dodala da više nikada neće poraditi na tome da izgladi odnose sa Caitlyn jer joj je dosad pružila i previše šansi, a nije dobila ništa zauzvrat.

Ipak, u prilog tome da je Kris godinama morala znati istinu govori i to što je pre dve godine njihova ćerka Kendall Jenner priznala da su ona i sestra Kylie sumnjale da otac vara njihovu majku budući da su nalazile mnoge ženske stvari među njegovim ličnim stvarima, ali da im je istina postala jasna kada je Kendall jedanput u 4 ujutru primetila da se Bruce po kući šeta u ženskoj odeći, misleći da ga niko ne vidi.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.