Krvava tuča i suzavac na nastupu Nataše Bekvalac!

Pevačica se uznemirila zbog tuče, ali je profesionalno odradila nastup (foto: Facebook)
Pevačica se uznemirila zbog tuče, ali je profesionalno odradila nastup (foto: Facebook)

Nataša Bekvalac neće po dobrom pamtiti nastup koji je imala ove subote na Kopaoniku. Iako je dobar deo publike uživao u njenom vokalnom performansu, na otvaranju Ski Open Festa, koncert je morao da bude prekinut zbog tuče gostiju iz VIP separea!

“Nataša je izašla na binu i dala je sve od sebe. Pevala je svoje poznate hitove i svi su uglas pevali sa njom, sve do momenta dok se nekoliko momaka nije potuklo. Oni su prvo krenuli da se raspravljaju, a zatim je ta rasprava prerasla u veliku tuču. Na svu sreću, obezbeđenje je brzo reagovalo, pa su veće posledice izbegnute. Nimalo nije bila naivna situacija, bilo je čak i krvi,” ističe očevidac za list Alo i kaže da je pevačica bila vidno uznemirena.

“Ne mogu da kažem da joj je bilo svejedno, žao joj je što se to dogodilo na njenom koncertu i što je uznemirilo druge ljude koji su došli da uživaju u njenim pesmama. Kao pravi profesionalac Nata je opet brzo atmosferu podigla na najviši nivo, pa se tuča u trenutku zaboravila. Ali ne zadugo, opet se desila nezgodna situacija. Naime, nakon što se njen nastup završio, ispred kluba bačen je suzavac. Ne znamo ko ga je i zašto bacio, ali je obezbeđenje opet brzo reagovalo i rešilo problem,” kaže izvor i dodaje da su svi prepričavali neprijatne situacije, i da su, nažalost, bili pod utiskom tuče i suzavca.

Povezane vesti