Lepa Brena protiv Miroslava Ilića na sudu!

Lepa Brena (foto: Instagram)

Lepa Brena i Miroslav Ilić će se susresti na sudu. Cela drama je nastala oko toga da li je Ilić Devinov otac, kao što tvrdi njegova majka Mirjana.

Antonović Mirjana, Brenina bliska drugarica, je rešila da ponovo uradi DNK test, koji je već napravljen u Americi. Ona želi da se test odradi i u Srbiji. Mirjana je potvrdila da ako Miroslav odbije saradnju, da će pozvati sve svedoke i da će tražiti da pravda bude zadovoljena.

Mirjanina prijateljica je izjavila: “Mirjana zna da u svakom trenutku može da očekuje pomoć Lepe Brene. Kada dođe do suđenja, ona će svedočiti u Devinovu i Mirjaninu korist. Tamo će ispričati sve što zna o odnosu svog kolege i prijateljice. Rešeni su da dokažu da su rezultati iz Amerike, koji su pokazali da je Miroslav Devinov otac 99,9 procenata, pravi.”

Ilić se nije izjašnjavao povodom ovih izjava, ali njegova žena Gordana je imala komentar. “To stvorenje uopšte neću da komentarišem. Ona je za mene vazduh. Ne interesuje me ni da li je ta Brena učestvovala u tajnom prikupljanju DNK mog muža”.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.