Prati nas

Šokantno

Luka Lazukić dobio batine zbog Soraje

Muž pop zvezde Nataše Bekvalac, Luka Lazukić nedavno je napustio Srbiju i otputovao kod prijatelja za Atinu. On je odlučio da se skloni od medijske pompe, međutim njegov život pre Bekvalčeve bio je i te kako buran.

Tada mu ilegala nije bila potrebna, s obzirom na to da za njega nije znala šira javnost, a ekipa dnevnog lista “Alo!” došla je do ekskluzivnih informacija povezanih sa njegovim životom dok nije bio poznat kao Natašin muž.

Izvor blizak IT stručnjaku otkriva da je Lazukić pre nekoliko godina pokušao da startuje Soraju Vučelić, međutim, njenom dečku se to uopšte nije dopalo. On mu je lupio šamar, a onda ga je i uhvatio za uvo.

“Bila je reč o svadbi njihovog zajedničkog prijatelja. Sorajin dečko i Luka se baš dugo poznaju i družili su se, međutim nikada nisu bili previše bliski. Vučelićeva je bila na tvoj svadbi i sedela je za stolom sa dečkom i još nekoliko njihovih prijatelja. U nekom trenutku, kada se atmosfera zagrejala, Luka je prišao Soraji i započeo konverzaciju sa njom. Kada je njen dečko primetio da situacija izmiče kontroli, ustao je i rekao mu da je ona njegova devojka, te da nema potrebe da komunicira sa njom i muva je. Luka se tada izvinio i otišao od njihovog stola,”  kaže za Alo! izvor blizak Lazukiću.

Kako je vreme odmicalo, Luka je ponovo odlučio da priđe Soraji, a tada je nastao opšti haos.

“Posle nekih sat vremena, vidno pijan, on je ponovo došao do stola za kojim je sedela Soraja. Nismo mogli da verujemo da je zaista toliko napadan. Pitao je devojku da plešu, na šta mu je ona odgovorila da nije raspoložena, te možda neki drugi put. Tada je Sorajin dečko ustao od stola i lupio ga šakom po glavi. Svi su skočili, nisu mogli da veruju šta se dešava, a videli smo i kako Lazukića drži za uvo. Luka je nakon ovog incidenta napustio slavlje, ali se posle nekoliko dana izvinjavao zbog svog ponašanja,” kaže izvor.

4 komentara

4 Comments

 1. Poni

  07. 05. 2018. at 09:10

  Sorajin decko hahahahahaha

  Ovo je na nivou Tijana Ajfon astronaut

 2. lulu

  07. 05. 2018. at 09:52

  Pa šta ćeš kad čovek voli domaćice:)

 3. Roxy

  07. 05. 2018. at 11:52

  Koga vise zabole sta je ovaj balvan radio juce, a kamo li pre par godina. Vestak potvrdio da su njene slike “dosminkane”, ovaj lazov i muljator, oboje psihopate koje trebaju da se lece. Dosta vise o mulju drustva.

 4. Maya

  08. 06. 2018. at 08:25

  @roxy to i ja govorim celo vreme. Bekvalčeva je od 16-te godine uvek u nekom sumnjivom društvu. Tada je hodala s matorcem (bio je neki ministar), koji je platio celi prvi album. A ovaj degenerik Luka, koga je to majka rodila. Uglavnom lonac i poklopac.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top