Prati nas

Šokantno

Lukas nastavlja da vređa Lepu Brenu: Ona je trećedobna štrumpfeta

Sujeta Ace Lukasa nije mogla što su mediji više pisali o nastupu Lepe Brene na Music week festivalu, pa ne prestaje da je proziva na društvenim mrežama.

On je sada nazvao “trećedobnom Štrumpfetom” i kaže da Brena stajlingom podseća na Jelenu Karleušu, sa kojom je takođe zaratio putem društvenih mreža. Podsetimo, Lukas je u subotu, posle koncerta uputio uvredljive komentare Lepoj Breni putem Instagrama.

U nedelju je sa uvredama nastavio, ali ispod fotografija drugih korisnika na Instagramu.

“Je l’ ovo JK (Jelena Karleuša) ili JF (Jahić Fahreta, prim. aut.)” pitao je Lukas ispod fotografije na kojoj je Brena u belom kostimu sa zavezanom kosom, a potom nastavio da ismeva koleginicu.

“Nego, moj Andrej gleda Instagram i pita me: “Ćale, je l’ ovo JK? Ne zna on! A u trenutku se učinilo i meni. Pa rekoh da pitam. Mislim da nije ni jedno ni drugo! A odgovor je: “Nit je JK, niti JF, a nisu ni labudovi, već iz šume pobegla je teta, to je naša trećedobna Štrumpfeta!,” napisao je revoltirani Aca, prenosi Svet.

5 komentara

5 Comments

 1. noname

  27. 08. 2019. at 17:08

  kako bi bilo lepo ovu narkomancinu raspalu da strefi infarkt neki vise, da ga vise niko nikad ne slusa kako se.e. Matora budala nema pametnija posla nego da visi na instagramu i proziva pevacice, ako ne proziva pevacice onda se svadja sa decicom i vredja ih najstrasnije. Seljacina raspala koja ne zna pravilno da izgovori prosirenu recenicu.

 2. Kompleksasi

  27. 08. 2019. at 19:52

  @noname, ako ti je to kriterijum za infarkt, onda ”Diva” treba odmah na sistematski pregled. Mozda i dupli za svaki slucaj, da provere da joj se nije zaglavila rendalica u ribici.

 3. Nnn

  27. 08. 2019. at 21:15

  Kakva budala

 4. DaisyDuvall

  28. 08. 2019. at 13:57

  funny…. jk nekog vredja bez razloga: brutalno iskrena; neko drugi nekog vredja bez razloga: sujeta

 5. lulu

  28. 08. 2019. at 16:52

  kad mu niko nije zamerio što je istukao suprugu Sonju, koja ga je prijavila policiji za nasilje, sad neka trpe sve šta im kaže. Neka ih još gore vređa. Seljanke jedne, sve od reda. Ženu raspalio šakom po licu pred dva deteta pijan i kontuzovan od droga, i niko ni reč da mu kaže. Nego su se slizavali sa njim u Zvezdama Granda kao da se ništa desilo nije i Ceca, i JK i Brena. Eto vam ga sad nazad. Budite sretne da se to ne završi bez tuče. Seljanke.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top