Prati nas

Bizarno

Madonna: Apsurdno je da ćerki kažem da ne proba drogu!

Neće braniti deci da probaju drogu! (foto: Facebook)

Neće braniti deci da probaju drogu! (foto: Facebook)

Kraljica show biznisa Madonna u The Jonathan Ross Showu otkrila je kako svojoj deci ne planira da zabrani eksperimentisanje sa opojnim sredstvima.

“Nisam obožavatelji droga. To mi ne odgovara. Mnogo puta sam probala, pre mnogo, mnogo godina, ali jednostavno nisam uživala. Uvek bih pila mnogo vode, kako bih očistila organizam nakon toga, misleći da će mi to pomoći”, izjavila je slavna pevačica.

Madonna je priznala da je o tom pitanju već razgovarala sa najstarijom ćerkom Lourdes koju je zamolila da donosi pametne odluke, bude umerena i da ne meša alkoholna pića.

“Neću joj reći da ne proba jer je to apsurdno. I nije pošteno jer sam i ja to činila”, izjavila je kraljica popa, koja pored 18-ogodišnje Lourdes ima još troje dece: sina Roccoa (14), ćerku Mercy (9) i sina Davida (9).

Šta mislite o ovakvom stavu Madonne prema vaspitavanju dece?

5 komentara

5 Comments

 1. girlgonewild@hotmail.com

  28. 02. 2015. at 19:28

  Lažni moralisti,sjašite. Djeca vam sigurno ne piju gusti od jagode kada izađu,nego se naliju alkoholom kao da nema sutra + konzumiraju sve vrste droga koje im dođu pod ruke,tako da nemojte misliti da su vam djeca anđeli ‪#‎yolo‬

 2. aco

  28. 02. 2015. at 22:44

  U pravu je!

 3. petrovicka

  28. 02. 2015. at 23:45

  Odlicno rekla. Oni roditelji koji zabranjuju ovo, zabranjuju ono izazivaju kod dece buntovno ponosanje i jos vecu potrebu za konzumiranjem losih stvari. Sama Madona je rekla da jos se nije svidela droga i ocekuje da isti slicaj bude ce cerom

 4. NIJE BITNO

  01. 03. 2015. at 11:36

  Pa sta sad treba da joj kaze, probaj kceri i ja sam, to izigravanje demokratije u porodici neke liberalnosti je prosto smijesni i na neku ruku za zaplakati. Sta ako je ova probala, valjda ce joj reci nemoj dijete drago ja sam uzimala i znam kako je na mene pogresno uticala. Ovaj demokratski sindrom vidim prelazi pofino i na nas, uzimamo njihove modele vaspitanja, zato nam i jesu djeca sve ludja, bezobraznija i sklonija porocima.

 5. No Angel

  01. 03. 2015. at 18:09

  Šta je tu skandalozno? Ne može da joj zabrani, ali može da joj ukaže na sve loše strane toga, što važi za sve porodice na ovom svetu. Sve drugo je licimerje ili zatvaranje oči pred istinom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top