in

Madonnina ćerka učesnica šokantnih orgija na umetničkoj izložbi

Madonnina ćerka Lourdes našla se na udaru medija zbog šokantne umetničke postavke u kojoj je učestvovala dokom Art Basela u Majamiju.

23-godišnja devojka bila je deo umetničke postavke brenda Desigual, gde je, zajedno sa ostalim modelima, pozirala gotovo gola.

Posetioci izložbe brzo su na internetu negativno prokomentarisali ovaj vid umetnosti, navodeći da im nije jasno zbog čega se brend odlučio na ovaj korak. Drugi su pak zaključili da „garderoba mora da se proda na neki način.“

View this post on Instagram

Sound on : Lola ❌ Miami ArtBasel repost @cicconetwins . Thanks for sharing ♥️ . Beautiful Lola amazing lines … dances from within , from her soul, like her mom .. but with her own twist … bordering on Martha Graham technique . So comfortable in her body. #atmospheric #somuchsoul #fierce #strong #flexible #unique #latin #lolaleon #lourdesleon #lourdesmariacicconeleon #madonna # madamex @madonna @carlitoleon ???♥️♥️♥️?

A post shared by kroywen79 (@kroywen79) on

Fotografije sa događaja brzo su preplavile internet i američke medije, koji su ovaj performans okarakterisali kao „orgije.“

Lourdes, koja je bila u centru pažnje, na početku perfromansa bila je odevena u šareni bodi koja joj je išao skroz uz telo, da bi na kraju ostala samo u tangama boje kože i sa pokrivačima na bradavicama.