Maju Marijanu muž zlostavljao godinama!

Prijavila nevenčanog supruga policiji
Muž je tukao pred kolegama

Prema saznanjima dnevnog lista Kurir, pevačicu Maju Marijanu njen nevenčani suprug Mladen Šmakić tukao je godinama, čak i pred kolegama! Prema rečima izvora pomenutog dnevnog lista, Mladen je svojevremeno išamarao Maju na snimanju njenog spota s Dejanom Matićem.

“Njih dvoje su se posvađali. Sklonili su se sa strane, ali je svađa bila toliko žučna da smo je svi čuli. Vikali su jedno na drugo, a onda ju je on jako udario po obrazu! Svi smo pogledali u njih. Maji je bilo toliko neprijatno da se pretvarala da je sve u redu. Kad smo to videli, i mi smo odglumili da se ništa nije desilo”, otkriva izvor, dodajući da je pevačica svog nevenčanog supruga ostavljala više puta.

“Verovatno su svađa i tuča nastavljene i po odlasku sa snimanja. Maja je ostavljala Šmakića više puta, ali bi mu se svakoga puta vratila posle nekoliko dana i njegovih obećanja da se to nikada više neće ponoviti.”

Prema idalje nezvaničnim informacijama, Mladen je u četvrtak Maju brutalno pretukao, a onda je i izbacio iz automobila. Na nagovor osoblja u Urgentnom centru, pevačica je odlučila da prijavi svog nasilnog nevenčanog supruga.

“Iz Urgentnog centra smo primili poziv oko jedan sat posle ponoći. Kad smo stigli u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo natečeno i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Bila je izuzetno potresena, ali i uplašena. Počela bi da priča, a onda bi iznenada ućutala. U nekoliko navrata nam je čak otvoreno rekla da se plaši kako će se njen suprug ponašati kad sazna da ga je prijavila.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top