Prati nas

Bizarno

Material girl: Madonnina ćerka Lourdes prodaje garderobu u second hand prodavnici

Lourdes u žutoj odevnoj kombinaciji od glave do pete (foto: TheImageDirect)

Lourdes u žutoj odevnoj kombinaciji od glave do pete (foto: TheImageDirect)

Njena majka je jedna od najbogatijih pevačica današnice, čije se bogatstvo procenjuje na 520 miliona dolara, ali to njenu ćerku ne sprečava da bude što štedljivija i obazrivija i sa novcem i sa garderobom.

Baš kao i njena majka Madonna, i Lourdes ima veoma specifičan ukus za modu, pa je ulicama Njujorka prošetala u žutoj, letnjoj haljinici i žutim patikama, i gomilom nakita na sebi, ali je izgledala veoma urbano i šik sa svojom pepeljasto sivom bojom kose, koju još uvek nosi.

Pored toga što je prodala neke svoje kreacije, Lourdes je kupila i nekoliko komada odeće (foto: TheImageDirect)

Pored toga što je prodala neke svoje kreacije, Lourdes je kupila i nekoliko komada odeće (foto: TheImageDirect)

Bez mnogo šminke na licu, 19-ogodišnjakinja je zaista veoma podsetila na svoju majku dok je ulicom nosila teške torbe pune garderobe. Ova kreatorka u usponu je nosila svoju garderobu u jedan urbani butik koji prodaje polovnu garderobu. Kao prava žena i modni poznavalac, Lourdes Leon nije mogla, a da ni sama ne kupi nekoliko komada odeće u butiku.

Majka i ćerka zajedno rade na modnoj kolekciji odeće Material Girl, koja ove godine proslavlja svoju petu sezonu.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. skandalka

  30. 08. 2015. at 20:00

  E , to su deca istinski poznatih i priznatih ZVEZDA . BRAVO . a ne kao ovi sljamcici Lune , Anastasije i ostali strvinarcici . Toliko o tome .

 2. Royal Bitch

  30. 08. 2015. at 20:56

  zasto da ne?

 3. *STARSHIP

  30. 08. 2015. at 22:30

  SVE JE U ODGOJU… ODGOJENA JE DA BUDE NORMALNA

 4. Rocket

  30. 08. 2015. at 23:06

  Baš tako…. Nešto baš razmišljam: majka joj je verovatno najpoznatija živa žena na planeti i najveća ženska pop zvezda ikada, a ona ostavlja utisak toliko normalne i neopterećene devojke. I sin Rocco je takav – vozi skejt po Njujorku i oblači se kao svaki tinejdžer. I njena deca slave rodjendane, ali ti rođendani nisu bili u kristalnim dvoranama luksuznih hotela, deca nisu nosila Rolex satove i o tome nismo čitali po tabloidima. Čak je i na Madoninom venčanju sa Gajem Ričijem, pristup novinarima bio zabranjen i,sve do pre nekoliko godina, nijednu fotografiju nismo videli….. Ne mogu ni da zamislim kako bi se deca naših pevaljki bahatila da su u njihovoj koži… Uzgred, nije da je bitno, ali Madona nije “jedna od”, već apsolutno najbogatija pevačica na svetu. I mislim da ima “malo” više od tih 520 miliona. Ta cifra je bila aktuelna pre najmanje 15 godina. Bar ako je verovati svetskim medijima..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top