Prati nas

Šokantno

Milan Kalinić ide u zatvor? Policija ne zna gde je, a traže ga zbog bahate vožnje

Glumac i voditelj Milan Kalinić mogao bi da završi u zatvoru zbog bahate vožnje, zbog čega ga policija već neko vreme juri. Prekršajni sud u Beogradu raspisao je dve naredbe za privođenje Kalinića zbog neodazivanja na sudske pozive.

Kalinić je napravio dva saobraćajna prekršaja – prvi je bio prebrza vožnja u naseljenom mestu, a drugi nepropisno preticanje, ali se nijednom nije odazvao na poziv suda radi izricanja presude i kazne.

“Prekršajni sud u Beogradu raspisao je dve potrage za Milanom Kalinićem zbog neodazivanja na dva sudska poziva. Pošto su se pozivi svaki put vraćali i samim tim je bilo nemoguće locirati glumca, sudija je bio primoran da policiji da naredbu za njegovo privođenje,” kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da ni policija nije imala više sreće.

“Iako su nekoliko puta dolazili na Kalinićevu adresu kako bi ga priveli zbog neodazivanja na sudske pozive, policajci nijednom nisu zatekli poznatog glumca kod kuće, niti se on i jednom pojavio na sudu u međuvremenu. Prva naredba za privođenje izdata je još u februaru prošle godine, a druga u septembru, tako da će za mesec dana biti tačno godinu dana koliko ga traže sud i policija i ne mogu da ga lociraju. Inače Kalinić se u međuvremenu slobodno kreće i prisutan je u javnom životu, bilo da igra predstave ili gostuje na TV, ali prosto nikada nije kod kuće kada ga policija traži,” kaže izvor upućen u ceo slučaj.

Ipak Prekršajni sud doneo je odluku da glumac može samostalno da se javi sudu zbog prekršaja određenim danima.

“Zbog nemogućnosti da ga locira i dovede na ročište, sudija Prekršajnog suda u Beogradu otvorio je mogućnost da se Kalinić sam javi sudu. Zbog prvog prekršaja – brze vožnje, glumac to može uraditi svake srede od 10h do 13h, dok bi za drugi prekršaj trebalo da se javi bilo kog četvrtka u istom vremenskom intervalu,” navodi izvor.

“Ipak Milan se još nije pojavio na sudu, niti odazvao, pa odaje utisak da pokušava da izbegne izricanje kazne zbog neprimerene vožnje i nepoštovanja saobraćajnih pravila,” zaključuje dobro obavešteni izvor.

1 komentar

1 komentar

  1. marko

    23. 01. 2019. at 09:33

    nisu mogli da vide kad ima predstave, svakim danom, pa da ga sacekaju ispred??????? Licno sam video gospodina Kalinica 20 puta za 2 meseca… tako da je to smesno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top