Milan optužuje Severinu za pokušaj ubistva, ona odgovara: Da nije žalosno bilo bi tragikomično

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Sudski spor između Severine Kojić i Milana Popovića ne jenjava. Odnos ovog bivšeg para je nikad gori, zbog čega je Milan javno optužio majku svog deteta za pokušaj ubistva.

Naime, Popović je medijima prosledio snimak video nadzora u kojem se vidi da čovek, navodno Igor Kojić, ispred Milanove kuće ostavlja napravu sa zapaljivim materijalom.

‘’Kada je Milan ugledao napravu ispred svoje kapije, odmah je pozvao policiju. Kako postoji osnovana sumnja da je u pitanju eksplozivna naprava i vidljiva je visoko zapaljiva materija unutar sprave, forenzičari su izašli na teren i nakon ispitivanja na licu mesta i uzimanja otisaka odneli predmet na dalje analize. Popović je potom dao izjavu u policiji, a još uvek se čeka izveštaj o kakvom predmetu je reč’’, rekao je izvor za Srpski Telegraf, što je potvrdio i Popović:

‘’Ja sam u šoku, izgleda da je eksplozivno zapaljiva naprava u pitanju. Hrvatska policija je odnela taj predmet koji je stajao na mestu gde moj automobil treba da prođe i još uvek se utvrđuje šta je u pitanju’’ rekao je on.

Severina je momentalno demantovala ove vesti i to na Instagramu, gde je napisala:

„U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih “dijagnoza“, i neslužbeni status “ubojice“ u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, “pustio“ u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. “borbi“ na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice ‘fair play-a’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe“, ona potom dodaje:

„Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca… Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog “oglasa“ u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina“, napisala je pevačica.

2 Responses

  1. kako je ona sea fina i svilena kad se otkrije cime se sve bavi da bi se dograbila Milanovih para.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI