Milan Popović traži reviziju postupka protiv Severine

Biznismen Milan Popović, nedavno je zatražio reviziju postupka u kojem su sudovi u Srbiji odbili njegov zahtev da samostalno traži srpska dokumente za sina kojeg je dobio sa hrvatskom pevačicom Severinom, a s obrazloženjem da se spor o starateljstvu vodi pred hrvatskim sudom.

Popović sada tvrdi da njihov sin ima prebivalište u Vršcu, a u zahtevu je naveden i Vršac kao njegovo prebivalište.

To je, osim u suprotnosti s evidencijom hrvatskog MUP-a, u suprotnosti i s onim što je svojevremeno Popović govorio kada je tvrdio da je kupovinom i uređenjem kuće u Zagrebu tu odlučio da živi, te da želi da njegovi ostali sinovi tamo idu i u školu,  te kako će u toj kući živeti sa svojom novom devojkom i decom, piše “Jutarnji.hr”.

Popović, koji ima privremeno boravište u Republici Hrvatskoj do septembra 2021., sada tvrdi da on i sin kojeg je dobio iz braka sa Severinom imaju prebivalište u Srbiji te na temelju toga traži i reviziju postupaka tamošnjih sudova koji su mu odbili zahtev da samostalno traži sprska dokumenta za svog naslednika.

Zanimljivo je da, kad je davano mišljenje o tome kod kog roditelja dete treba da živi, Centar za socijalnu rad uopšte nije utvrđivao Popovićevo stvarno prebivalište niti je utvrđivao gde on stvarno živi i s kime.

Kako je vidljivo iz sudskog registra, vlasništvo firme u Hrvatskoj nedavno je prebacio sa sebe na firmu na Kipru. Tako sada ispada da Milan Popović u Hrvatskoj uopšte nema ni nekretnine ni imovine, iako ih on po načelima reciprociteta dveju država može poedovati. Štaviše, u zahtevu za reviziju postupka tvrdi da i on i njegov sin sa Severinom žive na adresi u Srbiji, premda dete ceo život živi u Hrvatskoj gde je pohađalo vrtić i gde ide u školu.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.