Milan: Severina sama objavljuje fotke, unajmio sam psihijatra za sina

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Mediji ponovo bruje o golim fotografijama Severine Kojić koje su nedavno dospele u javnost. I dok pevačicin tim tvrdi da je za sve odgovoran ‘njen bivši partner’, misleći na Milana Popovića, biznismen kaže da je Seve sama plasirala u medije ove fotografije.

‘’Fotografije, kojih ima mnogo i u različitim ambijentima, očigledno su napravljene ili da se nekome pošalju, ili da budu objavljene u javnosti’’, rekao je Popović.

On izričito tvrdi da nema nikvakve veze sa ovim fotografijama, dodajući da su fotke nastale nakon što su se oni razišli, iako mediji tvrde drugačije, jer Severina na ovim fotgrafijama nosi vrednu narukvicu koju joj je bivši muž poklonio.

Milan napominje i da je zabrinut za sina koji je krenuo u prvi razred. Zbog toga je angažovao psihologa.

‘’Bojim se da bi zbog ovih fotografija druga deca našeg sina mogla da izvrgnu ruglu. Pažljivo pratim celu situaciju, već sam angažovao psihologa koji će raditi sa Aleksandrom ako procenim da je ugrožen poslednjim ispadom svoje majke”, rekao je Popović za Informer.

2 Responses

  1. Šta se svi bune, pa nije Milan sebe slikao, Seve boluje od pomanjkanja pažnje. Od kada je bila s bratom Anice Martinović i njegova 2 drugara (pa je završila na šivanju rupice u Urgentnom centru). Pa na brodu, film koji smo svi videli. Pa nedavno sa političarem iz Splita. Ona jednostavno ne ume da živi normalan život. Jedina žrtva je mali Aleksandar. A svi krive Milana, kojeg briga za Severinu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI