Miley Cyrus i Selena Gomez obe bile trudne sa Bieberom?

Televisa presenta

Američka javnost šokirana je najnovijom pričom časopisa OK!. Naime, kako tvrdi njihov izvor, razlog dugogodišnjeg sukoba između pevačica Miley Cyrus i Selene Gomez je problematični Justin Bieber, s tim što je situacija daleko komplikovanija od bilo kakve pretpostavke! 

„Okidač za sve nesuglasice i javne prozivke bila je Miley, koja je sa Justinom spavala dok su Selena i on pauzirali“, započinje priču neimenovani izvor, „Selena nije mogla da oprosti nekadašnjoj drugarici izdaju i tada izbijaju prve svađe i odricanja. Nedugo posle toga neočekivano je nastala prava drama kada je Miley, poznata kao razuzdana party devojka, zaboravila da uzme pilule za kontracepciju! DA, ostala je trudna sa Bieberom! 

Posle panike i pritiska koji joj je tada 18-godišnji pevač stvarao, u suzama ga je obavestila da mu je ‘priroda’ učinila uslugu, te da je bebu izgubila. Histerična Selena posle ovoga ipak je oprostila Justinu i krivca u celoj priči videla isključivo u koleginici, čije ime nije žele da se izgovara u njenom prisustvu. 

U tom period S nije ni slutila da će uskoro i sama proći kroz skoro identičnu agoniju! Naime, tada 18-godišnja pevačica takođe je ostala u drugom stanju zahvaljujući nesmotrenosti sa Justinom. Jedina razlika je u tome što je Selena zapravo planirala da zadrži bebu uprkos ozbiljnim posledicama koje bi ona imala po njihove karijere!“. Po tvrdnjama izvora, Gomez je želela po svaku cenu da Biebera veže za sebe, te je beba za nju bila ostvarenje snova! „Tužno je što je Biberu zapravo pao kamen sa srca kada je saznao da njegova velika ‘ljubav’ uprkos svim nadanjima nije uspela da održi trudnoću“, otvoreno prenosi izvor.

Napadima nikad kraja (foto: Vh1)

„Umesto da ih zajednička patnja spoji, ona ih je zauvek razdvojila, te je tako Miley na koncertu pesmu FU posvetila suparnici, mašući kartonskom ‘lutkom’ sa slikom Selene Gomez. Što se Biberčeta tiče, možda nije postao otac deteta nijedne od pevačica, ali je definitivno zaslužan za kulminaciju jednog od najžešćih celeb ratova ikada!“.

Kao klinke bile nerazdvojne!
Kao klinke bile nerazdvojne!

„Zaista je šteta“, završava ovu detaljnu priču izvor za OK!, „nekada su bile toliko bliske, ceo život su radile zajedno i spavale jedna kod druge. Ali ti dani odavno su prošli…“.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.