Prati nas

Hot!

Milica Pavlović traži devojku?

Da li se šalila? (foto: Facebook)

Da li se šalila? (foto: Facebook)

Pevačica Milica Pavlović šokirala je javnost odgovorom na pitanje o njenom ljubavnom životu.

Iako za sada nema dečka, već tvrdi da je zaljubljena u novu pesmu koju treba da objavi, objasnile ja zašto je i dalje sama.

Nije naišao prosto. Kad naiđe sa zadovoljstvom ću pričati o njemu jer to će biti moja bolja polovina“, rekla je Pavlovićeva i nakon toga izazvala tajac u studiju jer se opis “bolja polovina” obično koristi za ženske osobe.

Nakon pauze, nastupio je smeh, pa je odgovorila na pitanje da li joj se muškarci udvaraju.

Ma, slabo nešto. Udvaraju se ali sve je to nešto bezveze. Kao slatka si mi, uzme broj i nešto glupo napiše. Kad treba da izađemo na piće oni se valjda uplaše i to je to” rekla je pevačica koja smatra da je glavni problem to što je ona javna ličnost.

Ona tvrdi da joj partner nikad neće moći da zabrani ples.

Ja sam neko ko dolazi sa sela kod Leskovca i neko ko priželjkuje porodicu. To volim, a najviše volim kada vidim koliko su srećni moji baka i deka zajedno. To priželjkujem i ja. Pored toga trudim se da budem kvalitetna i da radim ono što volim, ali ako bi mi neko to zabranio onda me ne voli dovoljno. Dao Bog da mogu kao Madonna u 50. godini onako dobro da igram, i igraću sigurno.”

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. famm

    23. 02. 2015. at 00:31

    i gdje je spomenula bilo sta sto bi se moglo procitati kao da trazi devojku? Curi ne ide pa ne ide, nije jedina lijepa, zgodna i sama! muskarci su jednostavno sada P*****

  2. Koji sam ja meni kralj

    23. 02. 2015. at 06:48

    Kakva bre lezbejka, jeste vi normalni? Devojka juri karijeru i jednostavno nece obavezu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top