Milica Todorović u vezi sa oženjenim muškarcem?!

Otela supruga crnogorskoj koleginici? (foto: pr, eurovision.tv)

Konačno je otkriveno zbog čega Milica Todorović krije dečka – on je i dalje oženjen! Atraktivna pevačica u tajnoj je romansi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u braku sa crnogorskom evrovizijskom predstavnicom Andreom Demirović.

Da stvar bude još šokantnija, njih dvoje su pre pet meseci dobili dete. Iako isprva nije želela da se oglašava, prevarena supruga ispričala je za Blic šta joj se dogodilo.

“Iako nisam planirala da se oglašavam povodom naslova u žutoj štampi u kojima je akter moj suprug, jer nikada nisam osećala potrebu da privatnim životom skrećem pažnju medija i publike na sebe, ovog puta, zbog velikog pritiska javnosti, odlučila sam da dam izjavu. Dakle, Miloš nije razveden, još uvek smo u braku. Angažovala sam advokata i razvešćemo se, na moju inicijativu. Nemamo troje dece, već jednog predivnog petomesečnog sina. Razdvojeni smo, ja sam sa bebom u Crnoj Gori,” ispričala je Andrea.

“Do samog rođenja našeg deteta, osećala sam se srećno i voljeno u vezi s Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosetljivijem trenutku svake žene, mesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet meseci moje trudnoće, živela u zabludi. Nemam nameru da komentarišem postupke i izbore mog i dalje zakonitog supruga, jer, na kraju krajeva, on je ipak bio moj izbor, loš, ali isključivo moj izbor, kao i zbog činjenice da je on otac mog deteta. Nemam nameru da se ovim povodom više oglašavam u medijima,” završila je ona.

Milica nije komentarisala ove navode, ali je pre nekoliko dana saopštenjem obavestila javnost da je već godinu dana u srećnoj vezi.

Zanimljivo je da je Miloš navodno bio i u vezi sa Mirnom Radulović, koja tu vezu nije krila, već je posle evrovizijskog nastupa, okačila fotografiju sa njim na instagram.

mirna i milos
LOŠMI, napisala je ona ispod fotografije (foto: facebook)

Andrea i Miloš snimili su i jedan spot zajedno.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti