MJ dao 35 milona $ žrtvama da ćute?

FBI kaže da je MJ decenijama zlostavljao decu
FBI kaže da je MJ decenijama zlostavljao decu

Čak ni 4 godine posle smrti 50-godišnjeg kralja popa Michaela Jacksona, on ne prestaje da puni novinske stupce svojim istinitim ili neistinitim aferama. Poznati pevač bio je često optuživan za zlostavljanje maloletnih dečaka, a te optužbe i dalje traju.

Kako piše britanski Sunday People, FBI ima podatke da je Michael ukupno potrošio 35 miliona$ ne bi li podmitio svoje žrtve u periodu dugom 17 godina. On nikako nije želeo da detalji njegovog maltretiranja ikada izađu na videlo.

Anthony Pellicano je bivši detektiv, koga je davno MJ unajmio da ga brani od seksualnih optužbi. FBI navodno ima hiljade stranica Pellicanovih istraživanja na tu temu, na kojima je on pevača opisao kao ”serijskog dečijeg manijaka”. Takođe, tu se nalaze i snimci telefonskih razgovora i podaci 17 dečaka.

Philip i Stella LeMarque, koji su radili 10 meseci na Jacksonovom ranču, snimljeni su 1993. godine kada su izjavili da je pop ikona imao privatni bioskop i dve sobe pored u koje je odvodio dečake.

Michael Jackson je očigledno bio svestan težine svog prestupa i razgovarao bi sa roditeljima te dece, koji bi uzimali novac od njega, obećavši da će ćutati. Sada nema sumnje da su glasine da Michael voli decu, na način na koji ne bi trebalo, nažalost tačne. Javna tajna, koju su mnogi decenijama doživljavali samo kao glasinu, definitivno je postala istina.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top