Mračna prošlost Ashtona Kutchera – Bivša devojka žrtva serijskog ubice

Do sada se malo znalo o tragičnom događaju (foto; guardiantv)
Do sada se malo znalo o tragičnom događaju (foto; guardiantv)

Svet je nedavno šokirala tragična priča iz prošlosti poznatog glumca Ashtona Kutchera – njegova nekadašnja devojka brutalno je ubijena u svom domu.

Davne 2001. godine, pre nego što je bio u vezi sa glumicom Britany Murphy, pre braka sa Demi Moore i  deteta sa Milom Kunis, Ashton Kutcher bio je u vezi sa devojkom po imenu Ashley Ellerin.

Njihova veza nije završena raskidom, već tragičnom smrću – Ellerin je pronađena mrtva u svojoj spavaćoj sobi.

Krajem februara 2001. godine, Ashley je pozvala svog dečka Ashtona da joj se pridruži kako bi sa nekoliko prijatelja gledali dodelu Grammy Awards. Pošto Ashton nije bio u mogućnosti da stigne na vreme, odbio je predlog i rekao joj da će kasnije svratiti kod nje kući.

Nažalost, ubica je prvi stigao do nje!

Ashton je kasnije dao izjavu policiji, tvrdeći da ju je te kobne večeri nekoliko puta zvao na mobilni, ali da se ona nije javila. Za to je okrivio loš domet, i dovezao se do njene kuće oko 23h. Svetla u kući su bila upaljena, a Ashleyn BMW bio ja parkiran na prilazu. Nekoliko puta je pokucao na vrata a zatim provirio kroz prozor.

Kutcher je video crvene mrlje na tepihu ali je pretpostavio da su to mrlje od crvenog vina. Zaključio je da se ona naljutila na njega, a onda se napila i otišla da spava. Zatim je on otišao kući”, izjavio je u jednom intervjuu detektiv Thomas Shevolek.

Unakaženo beživotno telo nesrećne devojke pronašla je njena cimerka. Na telu su se nalazili tragovi 35 uboda nožem. Napad je izvršenom takvom silinom da je telo bilo gotovo obezglavljeno!

Nakon istrage policije koja je pratila ovo brutalno ubistvo, uhapšen je  izvesni Michael Gargiulo, koji je priznao da je ubio Ashley ali i još 10 devojaka!

Gargiulo se trenutno nalazi u zatvoru i čeka suđenje, a Ashton je jedan od glavnih svedoka.

Ashtonova devojka bila je žrtva brutalnog ubistva (foto: CBS)

 

Povezane vesti