Na Cecinom koncertu se očekuje preko 100.000 ljudi!

Ceca će na koncertu otpevati čak 50 pesama uključujući i neke koje do sada nije pevala
Ceca će na koncertu otpevati čak 50 pesama uključujući i neke koje do sada nije pevala

Na koncertu Cece Ražnatović ‘Ušće 2’ očekuje se, prema procenama, oko 90.000 ljudi koji će čak 4 sata slušati njene najveće hitove!

Cecin koncert koji će biti održan 28. juna, na Vidovdan, trajaće 4 sata, a Ceca je najavila da će na koncertu izvesti čak 50 pesama, kaže izvor. Bina se već postavlja, a uskoro će sve imati izgled pravog malog grada u koji će publika ulaziti. Na livadi na Ušću će biti podignuto i šest tornjeva a razglas će biti milion vati, najavio je producent Aleksandar Milić Mili za Naše novine.

Cecini fanovi mogu da očekuju binu dugačku 90, široku 60 i visoku čak 15 metara. Iznad bine stajaće ekran dimenzije 60 puta 30 metara, a za svaku pesmu publika će videti određenu animaciju.

UPDATE: Upravo su se pojavile nove informacije, koje je izneo Darko Popović, PR menadžer televizije Pink, koja je jedan od  medijskih sponzora koncerta.

“Rasprodate su sve karte za CECA UŠĆE 2 izuzev stajanja u donjem delu partera. Očekuje se šestocifren broj posetilaca…” upravo je napisao Darko na svom privatnom Facebook profilu.

Da li idete na Cecin koncert?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
foto: Miloš Nadaždin
U.H.N. /Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top