Search
Close this search box.

Na kojim drogama je Jessica Simpson?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica ređa incident za incidentom( foto: Instagram )

Jessica Simpson, poznata po ne tako bistroj izjavi „Znam da je ovo tuna, ali  da li je riba ili piletina?“, nikada nije bila naročito elokventna, ali u poslednjih nekoliko intervjua njena, inače simpatična rasejanost, fanove je ozbiljno zabrinula.

Gostujući u emisiji The Today show, kao i pojavljujući se na crvenom tepihu Teen Vogue’s 10th Annual Fashion Anniversary događaja neposredno posle toga, lepa mama se ne samo borila da sastavi smislenu rečenicu, nego je i imala bizarne gestove i mimiku koju nikako nije uspela da sakrije. Jessica, razrogačenih očiju, nije mogla da prestane da se dezorjentisano okreće, zabaciju glavu i izvija vrat.

Jedan od posetilaca događaja rekao je „Ima to tipično hiperaktivno, pijano ponašanje osobe koja je na kokainu ili lekovima za smirenje“, a jedan komentator izjavio je da mu se na trenutak učinilo da posmatra Amandu Bynes i da je sigurno na nečemu.

Činjenica je da je Jessicino ponašanje u poslednja dva meseca sve samo ne normalno. Tako je na večeri u čuvenom restoranu Chateau Marmont pod dejstvom alkohola svog muža udarila torbom i rasekla mu nos! Ubrzo nakon toga očajnički je pokušala da incident prikrije slikama porodične idile koje je okačila na Instagram.

„Nije lako biti dobra majka i žena, poznata ličnost i uspešni preduzetnik, nadam se da će Jessica uspeti da izbalansira sve ovo, i vrati se u normalu“, rekao je izvor blizak popularnoj blondini.

Spekulacije su najrazličitije, dok većina smatra da je Jessica na kokainu, moguće je i da je na tabletama za smirenje ili mršavljenje, dok ima i onih koji tvrde da je oduvek bila nervozna pred kamerama i da nema razloga za brigu.

Hmmm, šta vi mislite na čemu je Jessica Simpson?

POSLEDNJE VESTI