Nakon drame sa njenim sinom, Jelena Karleuša javno stala na Severininu stranu

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Iako se u medijima godinama provlači priča da su Jelena Karleuša i Severina u lošim odnosima, srpska diva je danas javno stala u stranu svoje koleginice nakon drame sa njenim maloletnim sinom Aleksandrom.

Karleuša je na svom Instagramu objavila:

„Sa kojim pravom se ova bagra tabloidna stavlja na bilo čiju stranu i sa kojim pravom se bagra igra suda i sudije. Od ovog Milana mi se s*re. Kada će vas razneti neki meteor, mamu vam bolesnu j*bem“.

Podsetimo, Severina je nedavno javno govorila o zlostavljanju koji je njen sin pretrpeo u školi.

“U petak 11. 10. ove godine u OŠ Matija Gubec gde moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, desio se incident kad mom suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dete, nakon nastave iz škole nisu dali moje dete. Učiteljice Marina i Petra su ga zaključale u školu, navlačile, telesno i psihički povredile, i tako su ga držale puna dva i više sati. Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dete iz škole, ali su se direktorka Ljiljana Klinger, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da nitko osim mene ne sme preuzimati dete iz škole“, ispričala je pevačica tada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI