Nakon pauze od 10 godina, vraćaju se na velike ekrane!

Ponovo na setu? (foto: Sheknows.com)

Nastavak popularnog tv sitkoma Prijatelji konačno je tu. Na internetu se pojavio trejler pod nazivom Friends: The Movie (2015), koji je obradovao fanove ove tv serije i napravio veliku pometnju na društvenim mrežama.

Najdraža šestorka ponovo zajedno? (foto: Television2day.com)

 

Iako je prošlo više od 10 godina od emitovanja poslednje epizode Prijatelja, ova tv serija i dalje ima ogromnu bazu fanova širom sveta. Tokom svih ovih godina, pojavljivale su se i nestajale su glasine o mogućem nastavku ovog sitkoma. Ovog puta imamo i trejler.

Nažalost, ovaj trejler je lažan. Kreator ove montaže koristio je snimke iz nekoliko tv formata u kojima se pojavljuje omiljena šestorka, kako što su Cougar Town, Episodes, Jimmy Kimmel, The Ellen Show, Web Therapy i drugi. Kako je nastavak ovog sitkoma jedan od najiščekivanijih projekata, pa skoro da možemo reći, svih vremena, novinari su kontaktirali glumce povodom glasina o mogućem nastavku.

“Iskreno, trebalo bi da sačekamo. Trebalo bi da sačekamo da svi ostarimo dovoljno da budemo Zlatni prijatelji.” rekla je Jennifer Aniston. “Kad jednom kažeš da si za, onda oni moraju da kontaktiraju i ostale članove ekipe i kažu ‘Cortney je za.’ i onda sam ja u nevolji. To se neće dogoditi.” izjavila je Courtney Cox i dodala da ona ne može da ih okupi na jednu večeru sve zajedno, tako da će njihovo okupljanje povodom nastavka jako teško dogoditi.

Iako je ekipa glumaca potvrdila da se i oni nadaju nastavku tv serije, ali da do njega neće doći, fanovi širom sveta još uvek se nadaju novim dogodovštinama Rosa, Rejčel, Monike, Čendlera, Džoija i Fibi. Na kraju, sve je moguće.

Povezane vesti